Seko mums Šodien saziedoti jau 5,933.35 €

Jaunumi

20.09.2007

LATVIJAS SIEVIEŠU BASKETBOLA ZVAIGZNES – LATVIJAS BASKETBOLA VETERĀNIEM

Latvijas Nacionālā sieviešu basketbola izlase un tās lielākais atbalstītājs – Hansabanka ir realizējušas drosmīgu un skaistu ideju – 12 izlases spēlētājas kailas fotografējušās kalendāram, lai atbalstītu basketbola veterānu sociālo fondu un īpaši – Latvijas basketbola leģendas Uļjanas Semjonovas rehabiltāciju. Šāds projekts labdarības jomā Latvijā tiek realizēts pirmo reizi.

31.08.2007

Labdarības akcijas Skolas soma ietvaros savākti ziedojumi 23 730 latu apmērā, palīdzot 678 pirmklasn

Labdarības akcijai „Skolas soma” noslēdzoties, trīs mēnešos kopumā ziedoti 23 730 lati, tādējādi skolas piederumu dāvanu kartes 35 latu vērtībā saņem 678 bērni. Portālā Ziedot.lv labdarības akcijai savākti ziedojumi 5135 latu apmērā, RIMI ziedojumu kastītēs RIMI darbinieki un klienti trīs mēnešu laikā saziedoja 15 000 latu, savukārt reģionālie sadarbības partneri piesaistīja 3595 latu.

28.08.2007

Skolēni no maznodrošinātām ģimenēm saņems ziedotos līdzekļus skolas gaitu uzsākšanai

Šī gada 31.augustā plkst.14:00, Kino „Rīga” 2.stāva zālē (Rīgā, Elizabetes ielā 61) labdarības akcijas "Skolas soma" ietvaros noritēs pasākums 1.septembra noskaņās, kur skolēni no maznodrošinātām ģimenēm saņems ziedotos līdzekļus skolas gaitu uzsākšanai. Pasākumā laipni aicināti piedalīties arī mediju pārstāvji.

21.08.2007

Hansabankas Vērtīgo pirkumu programmas dalībnieki iekrātos punktus var ziedot labdarībai

Dāvāt prieku sev un citiem ir tik vienkārši – labie darbi paši nāk pie tevis! Par katru pirkumu ar Hansabankas kredītkarti Jūs saņemat punktus. Sakrājot punktus, Jūs varat izvēlēties sev jaukas balvas. Ar šī gada augustu savus uzkrātos punktus Jums ir iespēja ziedot kādam Ziedot.lv labdarības projektam.

13.08.2007

BMW Life tūrē pa Latviju tiek vākti ziedojumi Laurai Enokai

BMW Life savā pirmajā tūrē pa Latviju, polurarizējot BMW auto, tiek vākti ziedojumi ziedojumu kastītēs, lai palīdzētu Lauras Enokas ārstniecībai. Meitenei ir reta saslimšana, kas neļauj viņai augt lielākai. 16 gadus vecajai meitenei tiks veikta operācija Maskavā.

 

RT @LRZinas: Katram ir iespēja palīdzēt plūdos cietušajiem Ukrainas iedzīvotājiem! Ziedot iespējams portālā @ziedot_lv vai zvanot uz labdar…

pirms 11 mēnešiem
 

Par mums

Ziedot.lv ir labdarības organizācija, kas darbojas kopš 2003.gada, sniedzot iespēju privātpersonām un uzņēmumiem palīdzēt līdzcilvēkiem. Ziedot.lv piedāvā ērti un droši ziedot rūpīgi izraudzītiem un pārbaudītiem labdarības projektiem, sekot līdzi projektu virzībai un būt pārliecinātiem, ka ziedojums sasniegs mērķi.


Ziedojumu statistika

Šogad

1 550 507.79 €