Seko mums Šodien saziedoti jau 4,613.70 €

Jaunumi

06.12.2007

Lūgums palīdzēt!

22.novembrī, Mārupē, 3-stāvu mājā izcēlās ugunsgrēks un bez mājvietas atstāja jaunu ģimeni, kurā aug divi bērni, mazākajam tikai 6 mēneši.

06.11.2007

Ziemassvētku kartiņas

Katru gadu, kad kāds palīdz otram- ir Ziemassvētki!Palīdzēt varam pat ar mazumiņu – nosūtot labdarības apsveikuma kartiņu - Ziemassvētku kartiņu - saviem sadarbības partneriem, klientiem, draugiem.

08.10.2007

Palīdzība veciem un vientuļiem Atašienes pagasta cilvēkiem

Biedrība „Lauku sieviešu klubs DORE” no oktobra līdz decembrim ir uzsākusi labdarības akciju ar mērķi palīdzēt veciem-vientuļiem Atašienes pagasta cilvēkiem, kuri jau pārkāpuši astoņdesmit gadu slieksnim.

05.10.2007

Labdarības koncertos tiks vākti ziedojumi vājdzirdīgiem bērniem.

Starptautisku koru konkursu laureāts Hansabankas koris un diriģents Artūrs Ancāns aicina uz labdarībai veltītiem garīgās mūzikas koncertiem „Sadzirdēsim viens otru!”.

26.09.2007

„Māksla cerībai, dzīvei, mīlestībai”!

Onkoloģisko pacientu atbalsta biedrība „Dzīvības koks” sadarbībā ar Latvijas Mākslinieku savienību pirmo reizi rīko akciju- mākslas darbu pārdošanu.

 

RT @LRZinas: Katram ir iespēja palīdzēt plūdos cietušajiem Ukrainas iedzīvotājiem! Ziedot iespējams portālā @ziedot_lv vai zvanot uz labdar…

pirms 11 mēnešiem
 

Par mums

Ziedot.lv ir labdarības organizācija, kas darbojas kopš 2003.gada, sniedzot iespēju privātpersonām un uzņēmumiem palīdzēt līdzcilvēkiem. Ziedot.lv piedāvā ērti un droši ziedot rūpīgi izraudzītiem un pārbaudītiem labdarības projektiem, sekot līdzi projektu virzībai un būt pārliecinātiem, ka ziedojums sasniegs mērķi.


Ziedojumu statistika

Šogad

1 549 188.14 €