Seko mums Šodien saziedoti jau 3,979.74 €

Jaunumi

08.03.2024

Uz Ukrainu dodas Latvijas iedzīvotāju un LMT ziedota lokomotīve – pašgājējelektrostacija

Pēc Latvijas šaursliežu dzelzceļa entuziastu iniciatīvas un ar Latvijas iedzīvotāju un LMT ziedojumu šonedēļ ceļā no Rīgas uz Hajvoronas pilsētu Ukrainā dosies šaursliežu lokomotīve – pašgājējelektrostacija.

06.03.2024

Iespēja pieteikties sēklu, stādu, dārza preču saņemšanai programmā "Pats savam SAIMES GALDAM" 2024

Pateicoties Borisa un Ināras Teterevu fonda atbalstam, jau ceturto gadu grūtībās nonākušajām Latvijas ģimenēm iespēja pieteikties sēkli/stādu/dārza preču saņemšanai, lai iekoptu mazdārziņu un izaudzētu savai ģimenei nepieciešamos produktus.

06.03.2024

Atbalsts riska jauniešiem. Labdarības maratona DOD PIECI partneri.

Sirsnīga pateicība ziedotājiem, kuri atsaucoties sabiedrisko mediju labdarības maratonam DOD PIECI, sniedz palīdzību riska jauniešiem. Ziedojumi sadalīti 16 biedrībām, kuras sniedz praktisku palīdzību riska jauniešiem.

04.03.2024

Pavasarī notiks jau piektais Osokina Brīvības festivāls Ukrainai un tā labdarības akcijas

No 5. aprīļa līdz 12. maijam Rīgā un citviet Latvijā norisināsies piektais Osokina Brīvības festivāls un tā labdarības akcijas. Šogad līdzekļi tiks vākti gan nepieciešamajam atbalstam Ukrainai, gan pirmo reizi arī smagu slimu bērnu vecākiem Latvijā.

04.03.2024

Akcijā ''Domās un darbos kopā ar Ukrainu'' saziedoti 354 977 eiro.

Latvijas sabiedriskie mediji sadarbībā ar Ziedot.lv no 20.februāra līdz 3.martam aicināja ziedot Ukrainas atbalstam.

 

RT @LRZinas: Katram ir iespēja palīdzēt plūdos cietušajiem Ukrainas iedzīvotājiem! Ziedot iespējams portālā @ziedot_lv vai zvanot uz labdar…

pirms 10 mēnešiem
 

Par mums

Ziedot.lv ir labdarības organizācija, kas darbojas kopš 2003.gada, sniedzot iespēju privātpersonām un uzņēmumiem palīdzēt līdzcilvēkiem. Ziedot.lv piedāvā ērti un droši ziedot rūpīgi izraudzītiem un pārbaudītiem labdarības projektiem, sekot līdzi projektu virzībai un būt pārliecinātiem, ka ziedojums sasniegs mērķi.


Ziedojumu statistika

Šogad

1 269 677.19 €