Seko mums Šodien saziedoti jau 3,804.00 €

Jaunumi

02.01.2008

Ziedot.lv paziņojums

Labdarības portāls Ziedot.lv lūdz uzmanīties no krāpnieciskas rīcības, ko negodpratīgi cilvēki veic, izmantojot Ziedot.lv vārdu. Esam saņēmuši satrauktas ziņas, ka mums nezināmi cilvēki uzdodas par Ziedot.lv darbiniekiem vai brīvprātīgajiem un mēģina izmānīt no cilvēkiem naudu.

14.12.2007

Projekts

Lai radītu dzīvesprieku, mīlestību un labestību, mēs, dažādu profesiju cilvēki no vairākām Latvijas pilsētām aicināmkvienu, kam rūp bērnu un viņu tuvo cilvēku liktenis, sev pieejamā un pieņemamā veidā atbalstīt projektu „Mazais princis”.

12.12.2007

Ziemassvētku jampadracis labdarības koncertos „Ķekatā-ļekatā”

Hansabankas koris, folkloras kopa „Dandari”, bērnu deju ansamblis „Teiksmiņa”, koklētāju ansamblis „Kārta” aicina apmeklēt jautrus Ziemassvētku labdarības koncertus „Ķekatā-Ļekatā” piektdien, 14.decembrī plkst.19:00 un sestdien, 15.decembrī plkst. 16:00 Latvijas Universitātes aulā.

11.12.2007

Nāc līdzās Ziemassvētkos!

Rīga, Kongresu nama foajē Bērni un jaunieši ar īpašām vajadzībām no visas Latvijas savu fantāziju lidojumu ielikuši aizraujošos un patiesi interesantos mākslas darbos dažādos žanros. Jebkurš no šiem darbiem var būt arī tavs! Aplūko mākslas darbus izstādes laikā, ej uz Kongresu namu, izvēlies sev tīkamāko darbu un iegādājies to!

06.12.2007

Vēstule no Ilzes Trekteres

Esmu Ilze Trektere, 22 gadus jauna RTU Valodu institūta 3 kursa studente, kas dzied arī RTU Sieviešu korī “ Delta “. Trīs gadu gaitā ārstējoties ir atklāts NeHočkina limfomu – asins vēzi.

 

RT @LRZinas: Katram ir iespēja palīdzēt plūdos cietušajiem Ukrainas iedzīvotājiem! Ziedot iespējams portālā @ziedot_lv vai zvanot uz labdar…

pirms 10 mēnešiem
 

Par mums

Ziedot.lv ir labdarības organizācija, kas darbojas kopš 2003.gada, sniedzot iespēju privātpersonām un uzņēmumiem palīdzēt līdzcilvēkiem. Ziedot.lv piedāvā ērti un droši ziedot rūpīgi izraudzītiem un pārbaudītiem labdarības projektiem, sekot līdzi projektu virzībai un būt pārliecinātiem, ka ziedojums sasniegs mērķi.


Ziedojumu statistika

Šogad

1 259 551.95 €