Seko mums Šodien saziedoti jau 8,002.00 €

Jaunumi

11.12.2008

„Māsa un brālis” grib palīdzēt „Mazajām sirsniņām”

Izdevniecība “Liels un mazs”, animācijas filmu studija “Dauka” un Swedbank aicina, noskatoties jaunu filmu, atbalstīt bērnus, kam vajadzīga palīdzība.

25.11.2008

“Labais darbs”- ziedo pārtiku sociālā nama virtuvei!

Liepājas sociālās palīdzības māja “Vienība” lūdz ziedot uzglabājamus pārtikas krājumus palīdzības mājas virtuvei.

11.11.2008

Radīsim brīnumu kopā!

Jau trešo gadu Ventspils Augstskolas studenti rīko labdarības pasākumu „Radi Brīnumu”. Tā laikā tiek vākti naudas līdzekļi Latvijas Bērnu fonda Ventspils uzskaitē esošajiem bērniem ar garīgiem un fiziskiem traucējumiem.

07.11.2008

Labdarības akcija „Pagriez pasauli-dāvā iespējas“

Latvijas Universitātes nekomerciālais radio „NABA” sadarbībā ar Ziedot.lv un Kopienu fondu kustību organizē Ziemassvētku gaidīšanas laika labdarības akciju „Pagriez pasauli-dāvā iespējas“, kuras ietvaros tiks atbalstīta radošu personību veidošanās Latvijā.

16.10.2008

Marie N Studio vāc finansiālus un materiālus ziedojumus Ziemassvētku labdarības tūrei

BDR Marijas Naumovas bērnu – jauniešu studija „MarieN Studio” vāc finansiālus un materiālus ziedojumus ikgadējai labdarības tūrei un koncertiem, kuros mēs iepriecinām bērnu sirsniņas svētku laikā.

 

RT @LRZinas: Katram ir iespēja palīdzēt plūdos cietušajiem Ukrainas iedzīvotājiem! Ziedot iespējams portālā @ziedot_lv vai zvanot uz labdar…

pirms 10 mēnešiem
 

Par mums

Ziedot.lv ir labdarības organizācija, kas darbojas kopš 2003.gada, sniedzot iespēju privātpersonām un uzņēmumiem palīdzēt līdzcilvēkiem. Ziedot.lv piedāvā ērti un droši ziedot rūpīgi izraudzītiem un pārbaudītiem labdarības projektiem, sekot līdzi projektu virzībai un būt pārliecinātiem, ka ziedojums sasniegs mērķi.


Ziedojumu statistika

Šogad

1 492 618.95 €