Seko mums Šodien saziedoti jau 6,404.65 €

Jaunumi

15.01.2009

Rīgas sociālās aprūpes centrs „Mežciems

Rīgas sociālās aprūpes centrs „Mežciems" lūdz ziedojumus āra lapenes iegādei, kur pansionāta iemītniekiem pavadīt laiku ārā.

12.01.2009

Neprāta Cenas liktenis - skatītāju rokās!

Seriāla „Neprāta Cena“ radošā komanda ziedojumu tālruņa līniju un kontu, lai dotu iespēju skatītājiem atbalstīt savu iemīļoto seriālu.

08.01.2009

Palīdzība Anitai Arikānei

Anitai Arikānei jau kopš dzimšanas ir bērnu cerebrālā paralīze. Smagā slimība viņu ir piesaistījusi gultai. Tomēr Anita ar milzīgām cerībām un apbrīnojamu gribasspēku cenšas cīnīties ar slimību

23.12.2008

Labdarības akcija

Jauniešu koris „Balsis” Ziemassvētkos uzsāk labdarības akciju "Uzdāvini Pasauli", kuras mērķis ir rast iespēju 3 uzcītīgākajiem bērniem no 20 Latvijas bērnu namiem, kā arī 1 pieaugušajam no katra bērnu nama, doties izglītojošā ceļojumā uz nozīmīgākajām pasaules kultūrvēsturiskajām pilsētām.

17.12.2008

Žurnāls UNA atbalsta akciju

Izdevniecība DIENAS ŽURNĀLI, vēloties pateikties visiem labās gribas cilvēkiem, kuri atbalsta akciju „Eņģeļi pār Latviju”, ir sarūpējusi patīkamu Ziemassvētku pārsteigumu.

 

RT @LRZinas: Katram ir iespēja palīdzēt plūdos cietušajiem Ukrainas iedzīvotājiem! Ziedot iespējams portālā @ziedot_lv vai zvanot uz labdar…

pirms 10 mēnešiem
 

Par mums

Ziedot.lv ir labdarības organizācija, kas darbojas kopš 2003.gada, sniedzot iespēju privātpersonām un uzņēmumiem palīdzēt līdzcilvēkiem. Ziedot.lv piedāvā ērti un droši ziedot rūpīgi izraudzītiem un pārbaudītiem labdarības projektiem, sekot līdzi projektu virzībai un būt pārliecinātiem, ka ziedojums sasniegs mērķi.


Ziedojumu statistika

Šogad

1 445 323.49 €