Seko mums Šodien saziedoti jau 2,073.74 €

Jaunumi

21.05.2007

Annai. Ar mīlsetību...

Aicinām Jūs piedalīties Latvijā jau pazīstamo, kā arī jauno mākslinieku labdarības gleznu izsolē, kas notiks šā gada 7.jūnijā plkst. 16:00 galerijā "1.stāvs" Strēlnieku ielā 3.

18.04.2007

Aicinām ziedot jauniešiem no bērnu namiem un sociālā riska ģimenēm patstāvīgas dzīves uzsākšanai

Labdarības portāls Ziedot.lv sadarbībā ar izdevniecību „Dienas bizness” ir uzsācis ilgtermiņa labdarības projektu „Lielās dzīves skola”, kura ietvaros palīdzēs jauniešiem no bērnu namiem un trūcīgām ģimenēm uzsākt patstāvīgu dzīvi. Aicinām pievienoties projekta idejai un ziedot šim projektam portālā www.ziedot.lv!

16.04.2007

Palīdzība Ilonai Miņinai

Var ilgi sīkumos stāstīt tā traģiskā vakara detaļas, kad Ilonas dzīvoklī iebruka, un iešāva viņai galvā. Var ilgi stāstīt notikumus, kuri ir notikuši pirms tam un pēc tam. Bet fakts paliek fakts – kopš tās dienas ir pagājuši nu jau 10 gadi, kuru laikā Ilona nespēj redzēt kā spīd saule un aug zāle... Kopš tās dienas viņa ir izcietusi 6 operācijas, daudz dažādu medicīnisko procedūru, injekciju, pavadījusi daudz dienu slimnīcu telpās. Visu šo laiku ārsti ir cīnījušies – pirmajās minūtēs pēc traģēdijas par Ilonas dzīvi, bet ilgus gadus pēc tam – par viņas acīm, var precīzāk par to, kas no tām palicis.

16.04.2007

Palīdzība Vladislavam Trojānam

Vladislavs Trojāns ir neredzīgs muzikants no Daugavpils. Redzi zaudēja 1996. gadā sakarā ar galvas smadzeņu audzēju, redzes nerva atrofiju.

19.02.2007

Palīdzība Anitai Galanderei

Anitai Galanderei ir 42 gadu. Divdesmit no tiem viņa sirgst ar mazpazīstamu kaiti – progresējošu aknu vadu sklerotizāciju. Pieejamie atmirušo kapilāru paplašināšanas veidi jau izmēģināti. Vairs atlikusi tikai aknu transplantācija, bet to diemžēl Latvijā neveic.

 

RT @LRZinas: Katram ir iespēja palīdzēt plūdos cietušajiem Ukrainas iedzīvotājiem! Ziedot iespējams portālā @ziedot_lv vai zvanot uz labdar…

pirms 10 mēnešiem
 

Par mums

Ziedot.lv ir labdarības organizācija, kas darbojas kopš 2003.gada, sniedzot iespēju privātpersonām un uzņēmumiem palīdzēt līdzcilvēkiem. Ziedot.lv piedāvā ērti un droši ziedot rūpīgi izraudzītiem un pārbaudītiem labdarības projektiem, sekot līdzi projektu virzībai un būt pārliecinātiem, ka ziedojums sasniegs mērķi.


Ziedojumu statistika

Šogad

1 267 771.19 €