Seko mums Šodien saziedoti jau 4,538.00 €

Jaunumi

29.06.2007

Palīdzība Imantam Krieviņam

Mani sauc Imants Krieviņš, esmu 55 gadus vecs. Esmu 1. grupas redzes invalīds, slimoju arī ar diabētu. Pamatā savu laiku pavadu, esot mājās, jo iziet no mājas neatļauj veselība.

25.06.2007

Ziedot.lv aicina ziedot labdarības akcijai „Skolas soma

Lai palīdzētu bērniem no trūcīgām ģimenēm daudzviet Latvijā uzsākt skolas gaitas, portāls Ziedot.lv turpina pagājušogad aizsākto labdarības akciju „Skolas soma”, kuras ietvaros aicina ziedot naudu skolas piederumu iegādei bērniem no trūcīgām ģimenēm.

11.06.2007

Steidzama palīdzība 19 gadus vecajai māmiņai Jūlijai Voroncovai cīņā ar C hepatītu (nepieciešami 250

Jūlija raksta : „Lūdzu, lūdzu palīdziet! Mani sauc Jūlija, man ir 19 gadu un esmu slima ar "C" hepatītu! Es nekad nebiju domājusi, ka varu saslimt ar tādu slimību, toties saslimu un man bail nomirt, jo man ir mazs dēliņš, kuram ir tikai 5 mēneši."

24.05.2007

Palīdzība Sandim Ozolam

Mani sauc Olga Vlasova. Es vēršos pie Jums ar ļoti svarīgu un dzīvē nozīmīgu jautājumu. Uz doto brīdi SIA „Atipiskās protezēšanas laboratorija” var izgatavot Reciprokālo ortožu sistēmu (ROS) 33 gadu vīrietim Sandim Ozolam, kurš jau 10 gadus nevar ne staigāt, ne apsēsties, ne pat apgriezties uz sāniem.

22.05.2007

Ziedojums traģiski bojā gājušā drauga Inas Lazdānes ģimenei!

Atrodiet laiku būt kopā ar draugiem, jo mēs nekad nezinām, kas notiks rīt. Mēs, Inas draugi, esam izveidojuši draugu un paziņu atbalsta kontu Hansabankā - zinām, ka gan Oskaram, kas palika bez mammas, gan Edgaram tas ir svarīgi.

 

RT @LRZinas: Katram ir iespēja palīdzēt plūdos cietušajiem Ukrainas iedzīvotājiem! Ziedot iespējams portālā @ziedot_lv vai zvanot uz labdar…

pirms 10 mēnešiem
 

Par mums

Ziedot.lv ir labdarības organizācija, kas darbojas kopš 2003.gada, sniedzot iespēju privātpersonām un uzņēmumiem palīdzēt līdzcilvēkiem. Ziedot.lv piedāvā ērti un droši ziedot rūpīgi izraudzītiem un pārbaudītiem labdarības projektiem, sekot līdzi projektu virzībai un būt pārliecinātiem, ka ziedojums sasniegs mērķi.


Ziedojumu statistika

Šogad

1 511 608.22 €