Seko mums Šodien saziedoti jau 2,981.00 €

Jaunumi

27.02.2004

Noslēdzies labdarības projekts “Prieks un veselība bērniem”

Ir noslēdzies labdarības projekts “Prieks un veselība bērniem”, kura ietvaros rīt, 28.februārī plkst.11:00, tiks atklāts par ziedotāju līdzekļiem atjaunotais Cēsu internātskolas mājturības kabinets.

12.02.2004

Par portālā www.ziedot.lv ziedotajiem līdzekļiem ir uzsākta divu labdarības projektu īstenošana

Divu mēnešu laikā kopš labdarības portāla Ziedot.lv atklāšanas, portāla projektiem ziedoti līdzekļi 6322.28 latu apmērā un ir uzsākta divu projektu – “Bērna sargeņģelis” un “Veidosim bērniem jaunas mājas”- īstenošana.

02.02.2004

Aicina ziedot Rēzeknes slimnīcas bērnu nodaļai nepieciešamajai aparatūrai

Rēzeknes pilsētas pašvaldības bezpeļņas uzņēmums "Rēzeknes slimnīca" kopā ar AS "Hansabanka" Rēzeknes filiāli sāk ziedojumu vākšanas akciju "Mēs saviem bērniem", lai savāktu nepieciešamos līdzekļus piecu novērošanas monitoru iegādei bērnu, ķirurģijas un bērnu infekciju nodaļai.

22.01.2004

Palīdzība Mērsraga vidusskolas atjaunošanai

Ar ziedojumiem lūdz palīdzēt Mērsraga vidusskolas izdegušās sporta zāles un virtuves atjaunošanai.

20.01.2004

Ziedojumi skeitparku izveidei Latgales priekšpilsētā

Ir atvērts ziedojumu tālrunis skeitparku izveidei Latgales priekšpilsētā. Pie Rīgas pilsētas Pļavnieku ģimnāzijas un laukuma pie Bērnu un jauniešu centra "Daugmale" tiks veidoti skeitparki jauniešiem.

 

RT @LRZinas: Katram ir iespēja palīdzēt plūdos cietušajiem Ukrainas iedzīvotājiem! Ziedot iespējams portālā @ziedot_lv vai zvanot uz labdar…

pirms 11 mēnešiem
 

Par mums

Ziedot.lv ir labdarības organizācija, kas darbojas kopš 2003.gada, sniedzot iespēju privātpersonām un uzņēmumiem palīdzēt līdzcilvēkiem. Ziedot.lv piedāvā ērti un droši ziedot rūpīgi izraudzītiem un pārbaudītiem labdarības projektiem, sekot līdzi projektu virzībai un būt pārliecinātiem, ka ziedojums sasniegs mērķi.


Ziedojumu statistika

Šogad

1 672 538.07 €