Seko mums Šodien saziedoti jau 249.00 €

Jaunumi

06.01.2004

Ziedot.lv kļuvis par “Labās Zvaigznes” portālu

Labdarības atbalsta akcijas “Labā Zvaigzne” ietvaros, labdarības portāls Ziedot.lv ir ieguvis atzinību par nesavtīgu darbu. Pateicības rakstu un nozīmīti “Labā Zvaigzne” piešķirta par to, ka portāls www.ziedot.lv ir īstenojis ideju pozitīvu sociālu pārmaiņu veicināšanai valstī, sniedzot ikvienam iespēju ziedot labdarības projektiem, kas risina konkrētas problēmas cēloņus, nevis sekas.

05.01.2004

Labdarības portāla www.ziedot.lv pirmā darbības mēneša laikā ziedoti 5628.26 lati

Mēneša laikā kopš labdarības portāla Ziedot.lv atklāšanas, portāla projektiem ziedoti līdzekļi 5628.26 latu apmērā. Visvairāk ziedotāju vēlējušies palīdzēt jauniešiem ar intelektuālās attīstības traucējumiem, projektam “Jauko lietu darbnīca” ziedojot 1084 latus. Ziedotāji novērtējuši, cik svarīgi šajos jauniešos attīstīt neatkarīgas dzīves iemaņas un dot iespēju justies sabiedrībai noderīgiem

05.01.2004

Ziedot.lv pirmā darbības mēneša ziedotāju saraksts

Sirsnīgs paldies visiem, kas ziedojuši labdarības projektiem! Jūsu ziedojums palīdzēs veicināt pozitīvas sociālas izmaiņas. Īpašs paldies par ziedojumiem Helmūtam Ancānam, Oskaram Apsem, Ingrīdai Blūmai, Sandrai Jansonei, Dženetai Krūmiņliepai, Jānim Lazdiņam, Gundegai Možeikai, Vinetai Ločmelei un Edmundam Vanagam, kā arī a/s “Hansabanka” un SIA “Leilands un Putnis”.

18.12.2003

Labdarības portāla www.ziedot.lv pirmajā darbības nedēļā ziedoti 3826.19 lati

Nedēļas laikā kopš labdarības portāla www.ziedot.lv atklāšanas, Ziedot.lv projektiem kopsummā ziedoti 3826.19 lati. Visvairāk ziedotāju vēlējušies atbalstīt nelaimē nonākušos cilvēka mazākos draugus – suņus un kaķus - dzīvnieku patversmei “Dzīvnieku draugs” kopsummā ziedojot 795.49 latus.

11.12.2003

11. decembrī jauns labdarības portāls tiek prezentēts sabiedrībai.

Šodien, 11.decembrī, tiek atklāts labdarības portāls www.ziedot.lv, kas piedāvā unikālu iespēju ziedošanai, izmantojot internetu. Ziedot.lv ir apjomīgs labdarības projekts un interneta portāls vienlaikus, kas pirmo reizi Latvijā apkopo labdarības projektus, kurus pēc noteiktiem kritērijiem izvēlas un atlasa Ziedot.lv ekspertu komisija.

 

RT @LRZinas: Katram ir iespēja palīdzēt plūdos cietušajiem Ukrainas iedzīvotājiem! Ziedot iespējams portālā @ziedot_lv vai zvanot uz labdar…

pirms 11 mēnešiem
 

Par mums

Ziedot.lv ir labdarības organizācija, kas darbojas kopš 2003.gada, sniedzot iespēju privātpersonām un uzņēmumiem palīdzēt līdzcilvēkiem. Ziedot.lv piedāvā ērti un droši ziedot rūpīgi izraudzītiem un pārbaudītiem labdarības projektiem, sekot līdzi projektu virzībai un būt pārliecinātiem, ka ziedojums sasniegs mērķi.


Ziedojumu statistika

Šogad

1 567 440.60 €