Seko mums Šodien saziedoti jau 2,665.00 €

Jaunumi

18.06.2004

Ziedojumu akcija

Lai piesaistītu Dzintaru koncertzālei labākos pasaules pianistus, BOP SIA „Jūrmalas mūzika” vēlās iegādāties koncertflīģeli „Steinway & Sons” D 274, kurš, kā atzīst speciālisti Latvijā un ārvalstīs, ir piemērotākais un labākais flīģelis. Vācijā ražotie „Steinway & Sons” koncertflīģeļi ir ieņēmuši godpilno pirmo vietu starp visiem koncertflīģeļiem pasaulē.

10.06.2004

Pirmā korporatīvās filantropijas konference Latvijā

Portāls ZIEDOT.LV š.g 10.jūnijā rīkoja pirmo korporatīvās filantropijas konferenci Latvijā “Jaunas iespējas uzņēmuma konkurētspējai - korporatīvā filantropija”. Konferenci apmeklēja vairāk kā 60 dalībnieku - gan vadošo uzņēmumu pāsrtāvji, mediju un sabiedrisko organizāciju pārstāvji.

25.05.2004

Ziedot.lv rotaļlaukuma atklāšana!

Botāniskajā dārzā uzziedējušas šūpoles, jo sestdien, 29.maijā, rododendru krāšņākajā ziedēšanas laikā, tika atklāts Ziedot.lv rotaļlaukums! Aicinām rīdziniekus pavadīt brīvdienas rododendru un citu ziedu smaržu un skaistuma ielenkumā, ļaujot bērniem rotaļāties tik ziedošā vidē!

06.04.2004

Labdarības akcija "Uzcelsim baznicu!"

Turpinās labdarības akcija "Uzcelsim baznīcu!", kuras laikā tiek piesaistīti finansiālie līdzekļi dievnamu celtniecības darbiem. Aicinām arī šoreiz jūs iesaistīties jauna un moderna dievnama celtniecībā Rīgā, A. Deglava ielā 63. Uz šo brīdi jaunā dievnama celtniecības darbi noslēdzas, tomēr, lai to pabeigtu pilnībā, ir nepieciešams Jūsu atbalsts.

01.03.2004

"Mārtiņa fonds" uzsāk jaunu akciju "Dāvināsim bērniem krāsainu vasaru!"

3.martā "Mārtiņa fonds" uzsāk jaunu akciju "Dāvināsim bērniem krāsainu vasaru!". Akcijas mērķis – nodrošināt bērniem ar hematoloģiskām un onkoloģiskām slimībām psiholoģiskās rehabilitācijas nometni Psihiskās veselības centrā Dzintaros laikā no š. g. 28. jūnija līdz 8. jūlijam, kur ar bērniem strādās trīs profesionāli psihologi.

 

RT @LRZinas: Katram ir iespēja palīdzēt plūdos cietušajiem Ukrainas iedzīvotājiem! Ziedot iespējams portālā @ziedot_lv vai zvanot uz labdar…

pirms 11 mēnešiem
 

Par mums

Ziedot.lv ir labdarības organizācija, kas darbojas kopš 2003.gada, sniedzot iespēju privātpersonām un uzņēmumiem palīdzēt līdzcilvēkiem. Ziedot.lv piedāvā ērti un droši ziedot rūpīgi izraudzītiem un pārbaudītiem labdarības projektiem, sekot līdzi projektu virzībai un būt pārliecinātiem, ka ziedojums sasniegs mērķi.


Ziedojumu statistika

Šogad

1 672 222.07 €