Seko mums Šodien saziedoti jau 10,215.46 €

Jaunumi

03.11.2005

Ziemassvētku kartiņas

Katru dienu, kad kāds palīdz otram... ir Ziemassvētki! Palīdzēt varam pat ar mazumiņu – nosūtot labdarības apsveikuma kartiņu saviem sadarbības partneriem, klientiem, draugiem. Šogad labdarības kartiņas ir veidojuši īpaši mākslinieki no Jauko lietu darbnīcas – viņi nekad nebūs matemātiķi vai baņķieri, varbūt nekad nespēs lasīt un rakstīt, toties spēj dāvāt prieku, saprast ilgas un skumjas.

26.10.2005

Mīlu dzīvi, mīlu cilvēkus!

Mīlu dzīvi, mīlu cilvēkus! Ļoti gribu būt pilnvērtīgā sabiedrībā, bet... Šobrīd pārvietojos tikai ar divu kruķu palīdzību. Diagnozi uzstādīja šā gada jūlijā.

21.10.2005

Palīdzība policistei Aigai

Vienai no Valsts policijas labākajām jaunajām darbiniecēm, Ogres policijas Kriminālpolicijas galvenajai speciālistei Aigai Jaunozoliņai ārsti nesen konstatēja asins vēzi jeb leikēmiju. Pateicoties tam, ka slimība atklāta savlaicīgi, viņai ir cerības izārstēties, veicot operāciju Lietuvā vai Vācijā, pārstādot no donora kaulu smadzenes. Operācijas izmaksas ir 75 000 lati, neskaitot medikamentu un pēcoperācijas rehabilitācijas izdevumus.

18.10.2005

Lūgums

Cilvēks, kuram lūdz palīdzēt, nav vairs bērna vecumā. Arturam ir jau 19 gadi. Tas ir laiks, kad jaunietis sāk apzināties savu vērtību, sāk plānot nākotni, karjeru, darbu. Sāk sapņot par ģimeni, bērniem, māju. Bet, tas viss var arī nepiepildīties.

13.10.2005

Nopirkt laiku Reinim

Reinim ir 30 gadi. 3 no tiem viņš pavadījis guļus. Mašīnas kūleņi uz apsnigušā ceļa neatgriezeniski mainīja viņa dzīvi. Reinim daļēji kustas rokas. Tā ir viņa cerība. Viņa mērķis - ir nākamvasar pārsēsties ratiņkrēslā. Lai to sasniegtu, katru dienu jāvingrinās. Reinim ir idejas, kā kļūt patstāvīgākam. Taču to īstenošanai vajadzīgs laiks.

 

RT @LRZinas: Katram ir iespēja palīdzēt plūdos cietušajiem Ukrainas iedzīvotājiem! Ziedot iespējams portālā @ziedot_lv vai zvanot uz labdar…

pirms 10 mēnešiem
 

Par mums

Ziedot.lv ir labdarības organizācija, kas darbojas kopš 2003.gada, sniedzot iespēju privātpersonām un uzņēmumiem palīdzēt līdzcilvēkiem. Ziedot.lv piedāvā ērti un droši ziedot rūpīgi izraudzītiem un pārbaudītiem labdarības projektiem, sekot līdzi projektu virzībai un būt pārliecinātiem, ka ziedojums sasniegs mērķi.


Ziedojumu statistika

Šogad

1 449 134.30 €