Seko mums Šodien saziedoti jau 3,734.00 €

Jaunumi

25.09.2005

Aicina ziedot sociālās aprūpes centram

Sociālās aprūpes centra “Tērvete” bērniem ir mīļas audzinātājas, enerģiska vadītāja, bet viņu dzīve rit neapmierinošos un nospiedošos sadzīves apstākļos. Pietrūkst finansiālo līdzekļu kā arī sabiedrības atbalsta, lai iekārtotu mājīgas telpas, sakoptu apkārtni, saremontētu namu, ieliktu jaunus logus…

09.09.2005

Palīdzība Emīlijai Ērglei

Emīlija Ērgle ir nepilnus 2 gadus veca meitenīte, kurai ir īpaši smaga 5. pakāpes sensoneirāla vājdzirdība. Emīlijai šogad tiks veikta kohleārā implanta operācija, kas tiks nodrošināta valsts apmaksājamo medicīnas pakalpojumu ietvaros, tomēr valsts tam ir nopirkusi lētāko piedāvāto implantu. Firma dod iespēju piemaksāt iztrūkstošo summu, lai bērnam operācijas laikā ievietotu labāku un jaunāku modeli, par ko papildu jāpiemaksā 3500 latu.

01.09.2005

Aicinājums ziedot mantas mazturīgo atbalstam

Latvijas Mazturīgo atbalsta biedrība "Dace" no 10.septembra līdz 25.septembrim tirdzniecības centrā "Penta", Mežciemā, trešo gadu pēc kārtas rīko ziedojumu akciju "No sirds uz sirdi”.

10.08.2005

Aicinām ziedot Bērnu slimnīcas rotaļu istabām

Būt par rūķi tik daudziem maziem bērniem ir patīkami un viegli, un arī ļoti nozīmīgi. Piespiežot 7 telefona ciparu podziņas – 9006680 – rūķu lietas sāk notikt: Bērnu slimnīcā top 3 jauni logi, 1 durvis, krāsu spaiņi, linoleja ruļļi, zem apmetuma noslēpjas jauni elektrības vadi, rotaļu galdiņš, pavisam jauni skapīši, galdi svarīgiem bērnu darbiem, krēsli, jaunas spēles garākām dienām un rotaļu mantiņas.

20.07.2005

Fonds Ziedot ieguvis sabiedriskā labuma statusu

Fonds "Ziedot", kas administrē labdarības portāla Ziedot.lv darbību ir saņēmis sabiedriskā labuma statusu, kas nodrošina iespēju no ziedojuma portāla labdarības projektiem saņemt likumdošanā paredzētās 25% atlaides privātpersonu ziedojumiem un 85% atlaides no uzņēmumu ziedojumiem. Fonds "Ziedot" sabiedriskā labuma statusu ieguvis 5.jūlijā (Finanšu ministrijas lēmums Nr.272) sabiedriskā labuma darbības veidam labdarībai.

 

RT @LRZinas: Katram ir iespēja palīdzēt plūdos cietušajiem Ukrainas iedzīvotājiem! Ziedot iespējams portālā @ziedot_lv vai zvanot uz labdar…

pirms 11 mēnešiem
 

Par mums

Ziedot.lv ir labdarības organizācija, kas darbojas kopš 2003.gada, sniedzot iespēju privātpersonām un uzņēmumiem palīdzēt līdzcilvēkiem. Ziedot.lv piedāvā ērti un droši ziedot rūpīgi izraudzītiem un pārbaudītiem labdarības projektiem, sekot līdzi projektu virzībai un būt pārliecinātiem, ka ziedojums sasniegs mērķi.


Ziedojumu statistika

Šogad

1 573 754.60 €