Seko mums Šodien saziedoti jau 20.00 €

Jaunumi

13.02.2006

Palīdzība komponistam

Esmu 42 gadus vecs komponists no Liepājas – Aldis Pagasts (īstā vārdā Aldis Progulbickis). Kompozīcijai pievērsos pirms septiņiem gadiem pēc kāda būtiska pavērsiena liktenī, proti – pārslimota ērču encefalīta, kas radījis nopietnas veselības problēmas, kuras atņem daudz iespēju ārēji dinamiskam dzīvesveidam. Pamatā esmu studijas tipa mūziķis. Manas autorotātes mūzikā ir A.L.Webber, Vangelis, E.Dārziņš, R.Pauls.

01.02.2006

Cietušo atbalsta centrs

22. februārī tiks atzīmēta Starptautiskā noziegumu upuru diena un Cietušo atbalsta centrs ir iecerējis dažādas aktivitātes, tajā skaitā gājēju anketēšanu Rīgas centrā ( stacijas laukumā, pie Katedrāles, pie viesnīcas „DE ROME”, pie Laimas pulksteņa un pie „Bērnu pasaules”).

27.01.2006

Palīdzēsim glābt mazās Valērijas dzīvību!

Valērija ir leikēmijas varā un viņai ir steidzami nepieciešama operācija – kaulu smadzeņu pārstādīšana. Ārsti dod cerības, ka tā varētu glābt bērna dzīvību.

23.11.2005

Padoms un palīdzība naudas vietā

Labdarības portāls Ziedot.lv ir uzsācis sadarbību ar uzņēmumiem par profesionālo zināšanu un prasmju ziedošanu. Sabiedrības atbalstu guvusī labdarības organizācija turpina attīstīties un demonstrē jauno datu bāzi, kas iedzīvotājiem un uzņēmumiem dod jaunas iespējas iesaistīties labdarībā, ziedojot zināšanas un prasmes.

17.11.2005

Portālā var ziedot ar norēķinu kartēm

Lai vienkārši un ērti palīdzētu neskaitāmām labdarības idejām, tagad portālā Ziedot.lv iespējams ziedot ne tikai ar internetbankas starpniecību, bet arī ar norēķinu kartēm.

 

RT @LRZinas: Katram ir iespēja palīdzēt plūdos cietušajiem Ukrainas iedzīvotājiem! Ziedot iespējams portālā @ziedot_lv vai zvanot uz labdar…

pirms 11 mēnešiem
 

Par mums

Ziedot.lv ir labdarības organizācija, kas darbojas kopš 2003.gada, sniedzot iespēju privātpersonām un uzņēmumiem palīdzēt līdzcilvēkiem. Ziedot.lv piedāvā ērti un droši ziedot rūpīgi izraudzītiem un pārbaudītiem labdarības projektiem, sekot līdzi projektu virzībai un būt pārliecinātiem, ka ziedojums sasniegs mērķi.


Ziedojumu statistika

Šogad

1 563 369.60 €