Seko mums Šodien saziedoti jau 6,117.37 €

Jaunumi

01.05.2006

Iespēja palīdzēt vardarbībā cietušām ģimenēm, iegādājoties ziepītes eņģeļa vai lācīša formā

Uzņēmums Stendera ziepju fabrika sadarbībā ar labdarības portālu Ziedot.lv aicina piedalīties projektā Bērna sargeņģelis. Projekta mērķis ir nodrošināt atbalstu jaunajām māmiņām un zīdainīšiem, kuri pārcietuši dzīves netaisnību, sāpes un pāridarījumus. Projekta uzdevums ir sniegt atbalstu jaunajām ģimenēm, kuras gaida bērniņu un kurās topošās māmiņas ir no bērnunamiem vai ģimene jau atrodas augsta sociālā riska situācijā.

29.03.2006

Nodokļu atlaides par 2005.gada ziedojumiem

Atgādinām, ka iesniedzot VID gada iedzīvotāju ienākumu gada deklarāciju, ir iespējams saņemt nodokļa atmaksu 25% apmērā no portālā Ziedot.lv ziedotām summām!

20.03.2006

Palīdzība cilvēkiem ar psihiskās veselības traucējumiem

Atbalsta grupa personām ar psihiskās veselības traucējumiem ir izveidojusi Dienas aprūpes centru, kur sociālās aprūpes un sociālās rehabilitācijas pakalpojumus ik dienu var saņem 20 personas vecumā no 18 gadiem. Klienti var apmeklēt sociālā darbinieka, ergoterapeita un psihologa konsultācijas un grupu nodarbības, kā arī piedalīties mākslas, mūzikas, ētikas un sporta nodarbībās.

13.03.2006

Ināra Brice pateicās par ziedojumiem

Ināra Brice, kurai bija nepieciešama labās gūžas operācija, ir pateicīga atsaucīgajiem ziedotājiem, kuri palīdzēja viņai grūtā brīdī! Ināra ziedotājiem ir uzrakstījusi vēstuli, kuru varat lasīt tālāk tekstā.

14.02.2006

Bērnu ar invaliditāti un bērnu no maznodrošinātām ģimenēm vasaras nometnes.

Bērnu un jauniešu ar invaliditāti biedrība „Cerību spārni” ir dibināta 2003.gadā ar mērķi aizstāvēt ģimeņu, kurās ir bērni un jaunieši ar invaliditāti, tiesības un likumīgās intereses. Veicināt pozitīvu attieksmi pret bērnu un jauniešu ar invaliditāti integrāciju sabiedrībā, palīdzot kļūt par pilntiesīgiem tās locekļiem.

 

RT @LRZinas: Katram ir iespēja palīdzēt plūdos cietušajiem Ukrainas iedzīvotājiem! Ziedot iespējams portālā @ziedot_lv vai zvanot uz labdar…

pirms 11 mēnešiem
 

Par mums

Ziedot.lv ir labdarības organizācija, kas darbojas kopš 2003.gada, sniedzot iespēju privātpersonām un uzņēmumiem palīdzēt līdzcilvēkiem. Ziedot.lv piedāvā ērti un droši ziedot rūpīgi izraudzītiem un pārbaudītiem labdarības projektiem, sekot līdzi projektu virzībai un būt pārliecinātiem, ka ziedojums sasniegs mērķi.


Ziedojumu statistika

Šogad

1 550 691.81 €