Seko mums Šodien saziedoti jau 705.00 €

Jaunumi

24.11.2006

Palīdzība sievietei smagas slimības ārstēšanai

Ar palīdzības lūgumu vērsusies kāda sieviete, kuras mamma sirgst ar smagu slimību - amiotrofisko laterāl sklerozi.

07.11.2006

Uzdāvināsim diviem maziem cilvēkbērniem gaišu dzimšanas dienu un Ziemassvētkus!

Rajona laikraksts “Ogres Vēstis” par Ilzi un viņas dvīņiem Sanitu un Gvido uzzināja, kad redakcijā vērsās viņas paziņa Ināra, lai akcijā "Dāvinu lietotas mantas" lūgtu izlīdzēt ar dvīņu ratiņiem. Taču nu mazuļiem un viņu rūpīgajai māmiņai nepieciešama arī cita palīdzība.

27.09.2006

Ziedojumi Limi skolas projektam

Latvijā pēdējos gados cilvēki aizvien vairāk interesējas par austrumu kultūrām.Tai skaitā par Tibetu un tās kultūru. Lielā mērā tas ir saistīts ar interesi par budisma filozofiju, kas pamatā arī veido tibetiešu dzīvesveidu un uzskatus.

27.09.2006

Palīdzība Dainim Šulcam

Daiņa sieva ir vērsusies pie ziedotājiem adresētu ziedojumu lūguma vēstuli:Labdien.Manam vīram Dailim Šulcam ir 34.gadi, strādā celtniecībā. 13 gadus esam precējušies un ģimenē audzinām divas ļoti jaukas meitiņas : 13 un 2 gadus vecas.

25.09.2006

Palīdzība Zanei Mikijanskai

Zane ir II grupas invalīde un viņas sapnis ir kļūt par vijolnieci izpildītājmākslinieci. Lai to īstenotu, viņa ar izcilību nokārtojusi iestājpārbaudījumus Centrālanglijas Universitātes Birmingemas Konservatorijā, kur uzņemta kā studenti maģistratūrā.

 

RT @LRZinas: Katram ir iespēja palīdzēt plūdos cietušajiem Ukrainas iedzīvotājiem! Ziedot iespējams portālā @ziedot_lv vai zvanot uz labdar…

pirms 10 mēnešiem
 

Par mums

Ziedot.lv ir labdarības organizācija, kas darbojas kopš 2003.gada, sniedzot iespēju privātpersonām un uzņēmumiem palīdzēt līdzcilvēkiem. Ziedot.lv piedāvā ērti un droši ziedot rūpīgi izraudzītiem un pārbaudītiem labdarības projektiem, sekot līdzi projektu virzībai un būt pārliecinātiem, ka ziedojums sasniegs mērķi.


Ziedojumu statistika

Šogad

1 266 402.45 €