Seko mums Šodien saziedoti jau 200.00 €

Jaunumi

04.03.2005

Aicina ziedot grūtnieču un jauno māmiņu centram

Lai atbalstītu tās jaunās meitenes, kuras, gaidot bērniņu vai jau kļuvušas par māmiņām, palikušas bez pajumtes, iztikas līdzekļiem, tuvu cilvēku sapratnes un atbalsta, aicinām ziedot Misijas Pakāpieni Grūtnieču un jauno māmiņu patvēruma centram Tukumā remontam.

21.02.2005

Aicina ziedot jauna SOS bērnu ciemata celtniecībai Valmierā

Latvijas SOS bērnu ciematu asociācija aicina ziedot līdzekļus jauna SOS bērnu ciemata celtniecībai, kas būs otrais šāda veida ciemats Latvijā ar iespēju 80 krīzes situācijā nonākušiem bērniem saņemt nepieciešamo aprūpi. Ciemata būvēšanai nepieciešams aptuveni viens miljons latu.

07.02.2005

Aicina ziedot A rēzus negatīvās asinis

Nedēļas nogalē šo asiņu nodrošinājums bija tikai 70%, aģentūrai LETA pastāstīja VADC galvenā ārste Anna Šteinerte.

19.01.2005

Ziedojumu tālrunis orkāna nopostīto luterāņu dievnamu restaurācijai

Lai palīdzētu draudzēm atjaunot orkāna nopostītos luterāņu dievnamus, Latvijas evaņģēliski luteriskās Baznīcas vadība ir izveidojusi ziedojumu tālruni un aicina iedzīvotājus, piezvanot uz numuru 9006085, ziedot vienu latu dievnamu ēku atjaunošanas darbiem.

17.01.2005

Vāc ziedojumus Ludzas luterāņu draudzes vētras norautā jumta atjaunošanai

Pagājušās nedēļas lielā vētra evaņģēliski luteriskās draudzes dievnamam Ludzā ir daļēji norāvusi jumta segumu. Tā kā draudzes rīcībā nav pietiekami daudz līdzekļu jumta atjaunošanai, tā vērsusies ar lūgumu pie uzņēmējiem un iedzīvotājiem ziedot līdzekļus pagaidu jumta seguma uzlikšanai un pastāvīgā jumta atjaunošanai.

 

RT @LRZinas: Katram ir iespēja palīdzēt plūdos cietušajiem Ukrainas iedzīvotājiem! Ziedot iespējams portālā @ziedot_lv vai zvanot uz labdar…

pirms 12 mēnešiem
 

Par mums

Ziedot.lv ir labdarības organizācija, kas darbojas kopš 2003.gada, sniedzot iespēju privātpersonām un uzņēmumiem palīdzēt līdzcilvēkiem. Ziedot.lv piedāvā ērti un droši ziedot rūpīgi izraudzītiem un pārbaudītiem labdarības projektiem, sekot līdzi projektu virzībai un būt pārliecinātiem, ka ziedojums sasniegs mērķi.


Ziedojumu statistika

Šogad

1 828 413.79 €