Seko mums Šodien saziedoti jau 2,640.00 €

Jaunumi

29.03.2005

Šonedēļ aicina ziedot A un B rēzus negatīvās grupas asinis

Valsts asinsdonoru centram (VADC) šonedēļ nepieciešamas A rēzus negatīvās un B rēzus negatīvās grupas asinis. Pagājušā nedēļā un brīvdienās VADC bija pietiekami nodrošināts ar visu grupu asinīm, taču šonedēļ nepieciešams papildināt A un B rēzus negatīvo asiņu krājumu.

21.03.2005

Šonedēļ aicina ziedot rēzus negatīvās grupas asinis

Valsts asinsdonoru centrs (VADC) šonedēļ aicina ziedot rēzus negatīvās grupas asinis. VADC nepieciešamas 0, A, kā arī AB rēzus negatīvo grupu asinis. Šo grupu asinis šonedēļ nodrošinātas par 80%, informē VADC.

11.03.2005

Jauns projekts portālā - Pilsētas kaķu dzīve

Lai palīdzētu pilsētas bezsaimnieku kaķiem, Latvijas Kinoloģiskās federācijas (LKF) dzīvnieku aizsardzības grupa aicina ziedot labdarības projektam "Pilsētas kaķu dzīve".

07.03.2005

Aicina ziedot A rēzus negatīvās grupas asinis

Valsts asinsdonoru centrs (VADC) aicina ziedot A rēzus negatīvās grupas asinis. Pieprasījums pēc šīs grupas asinīm ir liels, bet nedēļas nogalē VADC asiņu krājumi bija nepietiekoši, tāpēc VADC nevarēja nodrošināt asinis Traumatoloģijas un ortopēdijas centram un slimnīcai "Linezers".

06.03.2005

Bērnu un jauniešu rehabilitācijas centram

Aicina ar ziedojumiem sniegt savu atbalstu centra dzīvojamo telpu remontam un pusaudžu atbalsta un izklaides pasākumu sarīkošanai. Bērnu un jauniešu narkomānu rehabilitācijas centrs atrodas Cēsu rajonā, Straupes pagastā.

 

RT @LRZinas: Katram ir iespēja palīdzēt plūdos cietušajiem Ukrainas iedzīvotājiem! Ziedot iespējams portālā @ziedot_lv vai zvanot uz labdar…

pirms 11 mēnešiem
 

Par mums

Ziedot.lv ir labdarības organizācija, kas darbojas kopš 2003.gada, sniedzot iespēju privātpersonām un uzņēmumiem palīdzēt līdzcilvēkiem. Ziedot.lv piedāvā ērti un droši ziedot rūpīgi izraudzītiem un pārbaudītiem labdarības projektiem, sekot līdzi projektu virzībai un būt pārliecinātiem, ka ziedojums sasniegs mērķi.


Ziedojumu statistika

Šogad

1 699 895.49 €