Seko mums Šodien saziedoti jau 340.00 €

Jaunumi

04.01.2016

Aicina pieteikt projektus "Latvijas valsts meži" konkursā

Sabiedriskā labuma biedrības un nodibinājumi aicināti pieteikties sociālās jomas projektus "Latvijas valsts meži" ziedojuma saņemšanai. Projektu iesniegšanas termiņš 2016. gada 31. janvāris

01.01.2016

"Palīdzi trūcīgiem mazuļiem" palīdzības saņemšanas vietas

Ziedot.lv sadarbojas 28 labdarības organizācijām visā Latvijā, lai ik mēnesi palīdzētu trūcīgiem mazuļiem saņemt nepieciešamos piena maisījumus un autiņbiksītes.

Par palīdzības saņemšanas iespējām ģimenes aicinātas sazināties ar tuvējās apkaimes labdarības organizāciju. Ja Jūsu apkaimē nav palīdzības saņemšanas vieta, mudiniet vietējās labdarības organizācijas sazināties ar Ziedot.lv un pieteikties programmā! Vairāk informācijas sadaļā Pieteikt palīdzību.

23.12.2015

Noslēdzies labdarības maratons „DOD PIECI” - saziedoti 135 546,71 eiro

Radio «Pieci.lv» labdarības maratonā «Dod pieci!» saziedoti 135 546,71 eiro. Savāktie līdzekļi tiks izmantoti speciālā asistenta nodrošināšanai ģimenēm, kuras audzina bērnu ar īpašām vajadzībām.

22.12.2015

“Valmiera/ORDO” Ziemassvētku - labdarības spēles ziedojums nonācis bērnu rehabilitācijas centram “Poga”

Sestdien, 19. decembrī, "Valmiera/ORDO" basketbolisti aizvadīja "Aldaris" Latvijas Basketbola līgas mājas spēli, tiekoties ar "Jūrmala/Fēnikss" komandu. Atzīmējot pēdējo mājas spēli šajā gadā, spēle tika aizvadīta Ziemassvētku noskaņās, ar mērķi ziedot spēles ieņēmumus bērnu rehabilitācijas centram "POGA". Labdarības mērķim kopumā tika saziedoti 1652,43 eiro.

17.12.2015

19.decembrī Ziedot.lv aicina iedzīvotājus uz labestīgāko Ziemassvētku ieskandināšanu.

Turpinot tradīciju, Ziedot.lv arī šajā gadā aicina uz labestības svētkiem, lai kopā ar sabiedrības atbalstu palīdzētu smagi slimiem bērniņiem. Sestdien, 19.decembrī no plkst. 12:00 līdz 16:00 Indrānu ielā 13, Rīgā, svētku gaisotnē darbosies labdarības tirdziņš, viesus priecēs Latvijas labestīgākie mūziķi, darbosies radošās darbnīcas, mantu ziedošanas punkts un iepazīstināsim ar jauno rehabilitācijas centru „Poga”.

 

RT @LRZinas: Katram ir iespēja palīdzēt plūdos cietušajiem Ukrainas iedzīvotājiem! Ziedot iespējams portālā @ziedot_lv vai zvanot uz labdar…

pirms 10 mēnešiem
 

Par mums

Ziedot.lv ir labdarības organizācija, kas darbojas kopš 2003.gada, sniedzot iespēju privātpersonām un uzņēmumiem palīdzēt līdzcilvēkiem. Ziedot.lv piedāvā ērti un droši ziedot rūpīgi izraudzītiem un pārbaudītiem labdarības projektiem, sekot līdzi projektu virzībai un būt pārliecinātiem, ka ziedojums sasniegs mērķi.


Ziedojumu statistika

Šogad

1 507 410.22 €