Seko mums Šodien saziedoti jau 7,224.10 €

Projekti

28.03.2023

Ukrainas kara bēgļu atbalstam Ziedot.lv sniedzis atbalstu 2,5 miljonu eiro apmērā

Jau pirmajās nedēļās pēc Krievijas iebrukuma Ukrainā, uzņemot Latvijā Ukrainas kara bēgļus, labdarības organizācija Ziedot.lv izveidoja Ukrainas bēgļu centru un uzsāka sabiedrības iesaistīšanu atbalsta sniegšanai. Gada laikā palīdzība sniegta 2 574 845.31 eiro apmērā. Visapjomīgākais atbalsts nodrošināts sniedzot tiešu individuālu palīdzību – izsniedzot pārtikas pakas, saimniecības preces un naudas kartes pirmo nepieciešamības preču iegādei.

24.03.2023

STOPIFY - humānās palīdzības sūtījums Ukrainas aizstāvjiem

Šodien, 24. martā, Rīgā, laukumā pie Kongresu nama, ceļā uz Ukrainu pavadīts humanitārais konvojs, kas nogādās dažāda veida palīdzību kara postītajai valstij.

07.03.2023

Humānās palīdzības krava dodas ceļā uz Turcijas zemestrīcē cietušo Hatay pilsētu

7.martā uz zemestrīcē cietušo Hatay pilsētu, Turcijā devusies humānās palīdzības krava ar sildītājiem, pārvietojamām dušām, higiēnas precēm un gultām.

23.02.2023

Gads karā - Ukrainai saziedoti 38 miljoni eiro!

Kopš Krievijas iebrukuma Ukrainā Latvijas iedzīvotāji un uzņēmumi Ukrainas atbalstam ir saziedojuši 38 miljonus eiro. Palīdzības sniegšanā iesaistījušās 90 Latvijas biedrību un nodibinājumu.

13.02.2023

Ukrainas atbalsta nedēļā aicinām ziedot energoefektīvas iekārtas akcijā “Gaismu Ukrainai”!

No 2023.gada 14. – 24.februārim visā Latvijā norisināsies Ukrainas atbalsta nedēļa, lai vēlreiz apliecinātu Latvijas tautas atbalstu Ukrainai. Aicinām ikvienu piedalīties akcijā “Gaismu Ukrainai!” un ziedot Ukrainas cilvēkiem gaismas avotus – LED spuldzes, uzlādējamus LED lukturus, portatīvās akumulatoru baterijas un pārnēsājamās uzlādes stacijas. Ziedojumus uz Rīgu iespējams nogādāt bez maksas ar īpašu Omniva pakomātu akcijas kodu. Portālā Ziedot.lv iespējams ziedot finanšu līdzekļus, lai par tiem varētu iegādāties enerģiju taupošās LED spuldzes un gaismekļus.

 

RT @LRZinas: Katram ir iespēja palīdzēt plūdos cietušajiem Ukrainas iedzīvotājiem! Ziedot iespējams portālā @ziedot_lv vai zvanot uz labdar…

pirms 11 mēnešiem
 

Par mums

Ziedot.lv ir labdarības organizācija, kas darbojas kopš 2003.gada, sniedzot iespēju privātpersonām un uzņēmumiem palīdzēt līdzcilvēkiem. Ziedot.lv piedāvā ērti un droši ziedot rūpīgi izraudzītiem un pārbaudītiem labdarības projektiem, sekot līdzi projektu virzībai un būt pārliecinātiem, ka ziedojums sasniegs mērķi.


Ziedojumu statistika

Šogad

1 620 731.13 €