Seko mums Šodien saziedoti jau 20.00 €

Projekti

13.06.2023

Kahovkas plūdu skartajiem nosūtīta pirmā humānās palīdzības krava

Šodien uz Kahovkas HES plūdu skartajiem rajoniem dodas pirmais Ziedot.lv sūtījums - plastikāta laivas, teltis, gumijas zābaki, pārnēsājamās gāzes plītiņas, pārtika un higiēnas preces, kā arī dzīvnieku barība.

01.06.2023

Ukraiņu bērniem svētki Starptautiskā Bērnu aizsardzības dienā!

Atzīmējot Starptautisko Bērnu aizsardzības dienu, ukraiņu bērniem sagādāti svētki!

24.05.2023

Ukrainas glābēji saņem palīdzību no Latvijas iedzīvotājiem

Par Latvijas iedzīvotāju saziedotajiem līdzekļiem Ukrainas glābējiem tiek nosūtīta praktiska un reāla palīdzība. Slovjanskas apgabals regulāri piedzīvo raķešu uzbrukumus civilai infrastruktūrai. Latvijas Goda konsuls Slovjanskā lūdza palīdzību pilsētas glābējiem un brīvprātīgajiem, kas sagrautajās ēkās palīdz atrast un izglābt iesprostotos Ukrainas cilvēkus. Slovjanskas glābējiem tiek nosūtīti Latvijā ražoti 2 gaismas torņi ar ģeneratoru, specializētie darba apavi un prožektori, lukturi.

03.05.2023

Jauns STOPIFY sūtījums Ukrainas aizstāvjiem

STOPIFY ziedojumi triecienātrumā pārtapuši reālā un praktiskā palīdzībā Ukrainas aizstāvjiem

24.04.2023

Ziedot.lv piedalās "City and Regions" samitā Ukrainā un tiekas ar aizsardzības spēku pārstāvjiem

Ziedot.lv apmeklēja Ukrainu, piedalījās samitā "City and Regions" un tikās ar aizsardzības spēku pārstāvjiem, pašvaldību un Latvijas Goda konsuliem.

 

RT @LRZinas: Katram ir iespēja palīdzēt plūdos cietušajiem Ukrainas iedzīvotājiem! Ziedot iespējams portālā @ziedot_lv vai zvanot uz labdar…

pirms 11 mēnešiem
 

Par mums

Ziedot.lv ir labdarības organizācija, kas darbojas kopš 2003.gada, sniedzot iespēju privātpersonām un uzņēmumiem palīdzēt līdzcilvēkiem. Ziedot.lv piedāvā ērti un droši ziedot rūpīgi izraudzītiem un pārbaudītiem labdarības projektiem, sekot līdzi projektu virzībai un būt pārliecinātiem, ka ziedojums sasniegs mērķi.


Ziedojumu statistika

Šogad

1 563 369.60 €