Seko mums Šodien saziedoti jau 600.00 €

Projekti

28.09.2009 / Projekts

Palīdzība Poļinai Tihanai

Mērķis: Rehabilitācija 6 gadus vecai meitenīteiGadā nepieciešams: 600Poļinai ir 6 gadi, no dzimšanas meitenei ir ļoti nopietni kustību traucējumi. Poļinai ir bērnu cerebrālā trieka. Rociņas strādā tikai 40% no normas.
Lai uzlabotu Poļinas veselību, ar ziedotāju atbalstu meitenīte vairākas reizes ...

28.09.2009 / Projekts

Palīdzība Jekaterinai Grudņickai

Mērķis: 10 gadus vecas meitenes rehabilitācijaGadā nepieciešams: 2412Jekaterinai ir 10 gadi. Meitenītei ir bērnu cerebrālā trieka.
Mācās skolā, 3. klasē. Mācīties Jekaterinai ļoti patīk. Ir runas problēmas, grūti kontaktēties ar vienaudžiem, meiteni nesaprot. Vienmēr ir nepieciešama mammas palīdz...

28.09.2009 / Projekts

Palīdzība Edijam Bondaram

Mērķis: 6 gadus veca zēna rehabilitācijaGadā nepieciešams: 1590Sešus gadus vecajam Edijam ir autisms, izteikti valodas traucējumi, runā vien dažus vārdus. Zēns dzīvo savā pasaulītē, ļoti patīk mašīnas, taču uzmanību ilgi noturēt nespēj.
Edijs ar mazo māsiņu un vecākiem dzīvo Balvu rajona Bērzpilī...

28.09.2009 / Projekts

Palīdzība Diānai Štiļermanei

Mērķis: 9 gadus vecas meitenes rehabilitācijaGadā nepieciešams: 4411Diāna ir 9 gadus veca meitenīte ar smagu slimību – bērnu cerebrālo trieku. Spastiska labās puses himiparēze ar kustību traucējumiem kājā. Ir problēmas ar redzi.
Meitenei ļoti patīk zīmēt, spēlēties, klausīties mūziku. Viņa tik ļo...

28.09.2009 / Projekts

Palīdzība Anastasijai Lusei

Mērķis: 3 gadus vecas meitenes rehabilitācijaGadā nepieciešams: 884Anastasija ir 3 gadi. Meitenītei ir kreisās acs glaukoma. Kreisajai actiņai redzes zudums ir -17. Tiek lietota kontaktlēca.
Anastasijai patīk zīmēt, dziedāt. Labi atceras tekstu ko māmiņa meitenei lasa.
Anastasijai ir dvīņu māsa. ...

 

RT @LRZinas: Katram ir iespēja palīdzēt plūdos cietušajiem Ukrainas iedzīvotājiem! Ziedot iespējams portālā @ziedot_lv vai zvanot uz labdar…

pirms 11 mēnešiem
 

Par mums

Ziedot.lv ir labdarības organizācija, kas darbojas kopš 2003.gada, sniedzot iespēju privātpersonām un uzņēmumiem palīdzēt līdzcilvēkiem. Ziedot.lv piedāvā ērti un droši ziedot rūpīgi izraudzītiem un pārbaudītiem labdarības projektiem, sekot līdzi projektu virzībai un būt pārliecinātiem, ka ziedojums sasniegs mērķi.


Ziedojumu statistika

Šogad

1 648 043.37 €