Seko mums Šodien saziedoti jau 2,907.00 €

Jaunumi

06.10.2015

Dāvāsim bērniem kustību prieku!

Mazi sapņi par lieliem kļūst, ja tos sapņojam kopā! No 29.septembra līdz pat 8.decembrim pērc Latvijas Maiznieka maizi ar misijas zīmi un atbalsti pašmāju ražoto HOPP trīsriteņu iegādi Latvijas bērniem ar kustību traucējumiem.
Vairāk par misiju, iespēju palīdzēt īstenot sapni un saziedoto riteņu skaitu uzzini www.priekskusteties.lv

27.09.2015

Ziedo Rimi un Supernetto viekalos ziedojumu kastītēs un palīdzi ģimenēm ar slimiem bērniem

Ziedo ziedojumu kastītēs lielveikalos Rimi un Supernetto visā Latvijā, un palīdzi ģimenēm, kurās aug nedziedināmi slimi bērniņi.

27.09.2015

Ienes gaismu ģimenē!

Iegādājies ACME LED spuldzes Maxima, Prisma veikalos un citās tirdzniecības vietās, 15 centi tiks ziedoti slimu bērniņu atbalstam!

24.09.2015 / Projekts

Palīdzība ģimenei no Pakistānas

Pirms nepilna gada Latvijā no Pakistānas ieradās Imrans Ali ar nu jau 9 gadus veco dēlu Zainu un nepilnus 2 gadus vecajām meitiņām trīnītēm - Aniku, Alizu un Aliku. Bērnu mamma bija latviete, kura meitiņu dzemdībās nomira. Dzīve Pakistanā kļuva nedroša un Imrans nolēma doties uz Latviju, lai bērni būtu drošībā un iepazītu mammas dzimteni.

21.09.2015

Radisson Blu Hotel Latvija darbinieki iepriecinās "Mazo sirsniņu" ģimenes

Radisson Blu Hotel Latvija darbinieki arī šogad lutina "Mazo sirsniņu" ģimenes no visas Latvijas. Teju 100 cilvēki tiks aicināti apmeklēt "Ģimenes dienu" 27.septembrī!
Gaidot "Ģimenes dienu" Radisson Blu Hotel Latvija darbinieki piedāvā nebijušu akciju ikvienam, kurš no 21.09.15. līdz 25.09.15 (piecas darba dienas), laika posmā plkst. 09:00-13:00 dosies gar viesnīcu Radisson Blu Latvija (Brīvības un Elizabetes ielu stūris) pret ziedojumu tiks cienāti ar gardu kafiju vai tēju un kruasānu!
Ziedojumi tiks nodoti Ziedot.lv, lai palīdzētu smagi slimu bērniņu ārstēšanai un rehabilitācijai programmā "Mazajām Sirsniņām".

 

RT @LRZinas: Katram ir iespēja palīdzēt plūdos cietušajiem Ukrainas iedzīvotājiem! Ziedot iespējams portālā @ziedot_lv vai zvanot uz labdar…

pirms 11 mēnešiem
 

Par mums

Ziedot.lv ir labdarības organizācija, kas darbojas kopš 2003.gada, sniedzot iespēju privātpersonām un uzņēmumiem palīdzēt līdzcilvēkiem. Ziedot.lv piedāvā ērti un droši ziedot rūpīgi izraudzītiem un pārbaudītiem labdarības projektiem, sekot līdzi projektu virzībai un būt pārliecinātiem, ka ziedojums sasniegs mērķi.


Ziedojumu statistika

Šogad

1 602 567.15 €