Seko mums Šodien saziedoti jau 2,734.64 €

Jaunumi

13.06.2013

Rīgas salsas festivālā ziedos bērniem ar kustību traucējumiem

Sāc svinēt vasaru ar Rīgas salsas festivālu! Festivāla ietvaros sadarbībā ar portālu Ziedot.lv norisināsies arī labdarības akcija bērniem ar kustību traucējumiem. Visi ienākumi no Bollywood nodarbības, kas notiks svētdien, 16. jūnijā, plkst. 15.15 deju studijā “Dzirnas” (Brīvības gatve 224, korpuss 5) un ko pasniegs viens no populārākajiem deju pasniedzējiem Neeraj Maskara no Indijas, tiks ziedoti “Mazajām sirsniņām”. Iepriekšēja deju pieredze nav nepieciešama. Ikviens, kurš vēlas nogaršot gabaliņu Indijas, izkustēties dzīvespriecīgas mūzikas pavadījumā un palīdzēt bērniem, būs mīļi gaidīts.

12.06.2013 / Projekts

re:active 2013




Jau piekto gadu pēc kārtas „Bērnu un Jauniešu fonds” organizē nometnes bērniem un jauniešiem no Latvijas bērnu namiem un labvēlīgām ģimenēm, kurās līdz šim kopā piedalījušies vairāk kā 600 bērni un jaunieši no visas Latvijas.
Šogad organizējam jau septīto šāda veida projektu, kas notiks no 6....

11.06.2013

Kopgalds - siltas maltītes atbalsts

Ar Rimi atbalstu, jau ceturto gadu, ikviens Latvijas iedzīvotājs aicināts ziedot līdzekļus zupas virtuvēm ziedojumu kastītēs Rimi un Supernettto veikalos visā Latvijā, kā arī portālā Ziedot.lv. Aizvadītajā auksto mēnešu sezonā, ar Rimi atbalstu projekta Kopgalds zupas virtuvēs regulāri siltu maltīti saņēmuši 2360 trūcīgie iedzīvotāji.

07.06.2013 / Projekts

Cietušajam skolniekam Jaunjelgavā

Sirsnīgs paldies visiem ziedotājiem, kam šis gadījums nebija vienaldzīgs! Saziedotā summa tiks izlietota, lai cietušā zēna ģimene saņemtu psiholoģisku atbalstu un apmaksātu juridiskos pakalpojumus.
Aprīļa beigās Jaunjelgavas vidusskolā, skolas tualetē pirmklasnieku neiedomājami nežēlīgi un smagi...

07.06.2013 / Projekts

Palīdzība Krišjānim Ivanovam

Paldies par ziedojumiem. Krišjānītim nepieciešamā naudas summa saziedota.
Krišjānītis līdz pusotra gada vecumam attīstījās kā vairākums bērniņu - bija priecīgs un jautrs, ar skaidru acu skatienu līdzcilvēkos. Zēnam sāka raisīties valodiņa, bija interese par māsu un vecākiem. Zēns ne ar ko neatšķī...

 

RT @LRZinas: Katram ir iespēja palīdzēt plūdos cietušajiem Ukrainas iedzīvotājiem! Ziedot iespējams portālā @ziedot_lv vai zvanot uz labdar…

pirms 10 mēnešiem
 

Par mums

Ziedot.lv ir labdarības organizācija, kas darbojas kopš 2003.gada, sniedzot iespēju privātpersonām un uzņēmumiem palīdzēt līdzcilvēkiem. Ziedot.lv piedāvā ērti un droši ziedot rūpīgi izraudzītiem un pārbaudītiem labdarības projektiem, sekot līdzi projektu virzībai un būt pārliecinātiem, ka ziedojums sasniegs mērķi.


Ziedojumu statistika

Šogad

1 463 877.33 €