Seko mums Šodien saziedoti jau 7,005.66 €

Jaunumi

23.05.2016

Rūta Dimanta saņem Borisa un Ināras Teterevu īpašo apbalvojumu

Pēc mecenātu Borisa un Ināras Teterevu ierosmes fonds ir iedibinājis apbalvojumu – Goda zīmi. To piešķir organizācijai vai personībai par īpašiem nopelniem labdarības un brīvprātīgā darba veicināšanā. Piektdien, 20. maijā, Boriss Teterevs pasniedza Goda zīmi ar pirmo kārtas numuru fonda Ziedot.lv vadītājai Rūtai Dimantai.

12.05.2016

Uz ASV laboratoriju nosūtīti pirmie paraugi bīstamās slimības izraisītāju noskaidrošanai

Latvijas Veterinārārstu biedrības neatkarīgā pētnieku grupa suņu megaesophagus / polineiropātijas izraisītāja noskaidrošanai šonedēļ nosūtījusi uz laboratoriju Amerikas Savienotajās Valstīs pirmos cietušo un mirušo suņu sasaldētu audu un cita bioloģiskā materiāla paraugus. To izpēte ASV visticamāk sāksies jau nākamajā nedēļā. Paraugu nosūtīšana un izmeklējumi tiek finansēti no portālā Ziedot.lv saziedotajiem līdzekļiem.

11.05.2016

“MESA” izziņo jauno albumu un nodod to labdarībai

24.maijā dienasgaismu ieraudzīs Gata Irbes projekta “MESA” pirmais studijas albums. Bet jau no šodienas, 11.maija plkst.10:00, albuma digitālo versiju ir iespējams pasūtīt iepriekš mūziķa rīkotajā labdarības kampaņā #MēsArMESA mājaslapā www.mesarmesa.lv .

27.04.2016

Rehabilitācijas centrā “Poga” atklāts Jāņa Vaišļas piemiņai veltīts “Ceļotāja kabinets”

2015.gada nogalē lūdzām sabiedrību palīdzēt Jānim Vaišļam cīņā par veselību. Jāņa draugi un līdzcilvēki īsā laikā saziedoja 120 tūkstošus eiro. Jānis jau devies citā ceļojumā, bet saziedotos līdzekļus ģimene novēlēja, lai glābtu citus Latvijas cilvēkus. Viens no ziedojuma izlietojuma mērķiem bija ar īpašas ASV vingrošanas sistēmas TheraSuit aprīkots rehabilitācijas centra “Poga” kabinets, kas Jāņa piemiņai nosaukts “Ceļotāja kabinets” vārdā.

26.04.2016

Ar LVM ziedojumu audzēs dārza veltes un vairos darba tikumu

AS “Latvijas valsts meži” ziedojums sociālajiem projektiem ir nozīmīgs dažādām sabiedrības grupām – vieniem tā ir iespēja skaisti pavadīt vecumdienas, citiem saņemt rehabilitāciju vai cita veida atbalstu, trešajiem tas ir nozīmīgs izdzīvošanas un izglītošanās avots. Lielisks piemērs kā ar salīdzinoši nelielu summu ir iespējams palīdzēt daudziem trūkumā nonākušiem cilvēkiem ir biedrības “Svētelis” realizētais projekts – siltumnīcas būvniecība gurķu un tomātu audzēšanai, kā arī dažādu dzīvei noderīgu prasmju iegūšana.

 

RT @LRZinas: Katram ir iespēja palīdzēt plūdos cietušajiem Ukrainas iedzīvotājiem! Ziedot iespējams portālā @ziedot_lv vai zvanot uz labdar…

pirms 11 mēnešiem
 

Par mums

Ziedot.lv ir labdarības organizācija, kas darbojas kopš 2003.gada, sniedzot iespēju privātpersonām un uzņēmumiem palīdzēt līdzcilvēkiem. Ziedot.lv piedāvā ērti un droši ziedot rūpīgi izraudzītiem un pārbaudītiem labdarības projektiem, sekot līdzi projektu virzībai un būt pārliecinātiem, ka ziedojums sasniegs mērķi.


Ziedojumu statistika

Šogad

1 551 580.10 €