Seko mums Šodien saziedoti jau 2,774.00 €

Jaunumi

24.11.2016

Nosūti ar Dmoroz.lv īstu Ziemassvētku vecīša vēstuli kādam tuvam cilvēkam un izdari labu darbu!

Ziedot.lv uzsācis sadarbību ar sociālu projektu Dmoroz.lv, lai ikvienam būtu iespēja saņemt personiski adresētu vēstuli no Ziemassvētku vecīša! Minimālais ziedojums, lai saņemtu īstu vēstuli no Ziemassvētku vecīša, ir 1.5 eiro. Ienākumi nonāks smagi slimu bērnu atbalstam!

24.11.2016

Ziedot.lv un Dmoroz.lv uzsāk kopīgu labdarības kampaņu

Ziedot.lv uzsācis sadarbību ar sociālu projektu Dmoroz.lv, lai ikvienam būtu iespēja saņemt personiski adresētu vēstuli no Ziemassvētku vecīša! Minimālais ziedojums, lai saņemtu īstu vēstuli no Ziemassvētku vecīša, ir 1.5 eiro.

16.11.2016

Mūsu Latvija un mūsu Baiba!

Lepnumu par savu valsti un patriotismu nevar iemācīt ar lozungiem, bet tikai ar darbiem un piemēru. Sāp, ka šajās dienās, kad mūsu mīļā Latvija svin 98.dzimšanas dienu, kārtējo reizi sajūtamies vīlušies. Jo tie, kas pārvalda valsti, stāv iecirtīgā stājā, un saka: nepienākas! Baibas ārstēšanai nodokļu nauda nepienākas!

15.11.2016

Lsm.lv: Baiba Igaunijā gaida aknu donoru, bet slimnīcas rēķins divreiz lielāks par saziedoto – Latvija to neapmaksās

Autori:
Aija Kinca, LTV Ziņu dienesta korespondente

Jau otro mēnesi Baiba Barone pavada Tartu Universitātes slimnīcas intensīvās terapijas nodaļā, gaidot aknu donoru. Naudu Baibas operācijai – 50 tūkstošus eiro – saziedoja līdzcilvēki. Taču par uzturēšanos Igaunijā rēķins jau ir 100 tūkstoši eiro. Šo summu Latvijas Nacionālais veselības dienests nesegs, jo aknu transplantācija pagaidām nav valsts apmaksāto pakalpojumu klāstā. Vairāk lsm.lv.

11.11.2016

Ziedot.lv un Monea uzsāk sadarbību, lai palīdzētu līdzcilvēkiem

Ziedot.lv ir uzsācis sadarbību ar maksājumu aplikāciju Monea, kas piedāvā iespēju aplikācijas lietotājiem veikt ziedojumu dažu sekunžu laikā. Ātri, ērti un droši ziedojumi projektiem "Piepildi bērniņa sapni", "Palīdzība dzīvniekiem" un "Palīdzība smagi slimiem cilvēkiem".

 

RT @LRZinas: Katram ir iespēja palīdzēt plūdos cietušajiem Ukrainas iedzīvotājiem! Ziedot iespējams portālā @ziedot_lv vai zvanot uz labdar…

pirms 11 mēnešiem
 

Par mums

Ziedot.lv ir labdarības organizācija, kas darbojas kopš 2003.gada, sniedzot iespēju privātpersonām un uzņēmumiem palīdzēt līdzcilvēkiem. Ziedot.lv piedāvā ērti un droši ziedot rūpīgi izraudzītiem un pārbaudītiem labdarības projektiem, sekot līdzi projektu virzībai un būt pārliecinātiem, ka ziedojums sasniegs mērķi.


Ziedojumu statistika

Šogad

1 676 994.07 €