Seko mums Šodien saziedoti jau 3,223.50 €

Jaunumi

24.11.2023

Sākusies labdarības akcija ''Palīdzi brīnumiem notikt ar Maxima''

24.novembrī sākas labdarības akcija atbalstam bērniem ar kustību traucējumiem. Ziemassvētku brīnumu laikā aicinām ikvienu palīdzēt rehabilitācijas centra POGA mazajiem pacientiem un viņu ģimenēm.

14.11.2023

Apģērbu un apavu ziedošanas siena pārcēlusies uz biedrības ''Svētā Jāņa Palīdzība'' telpām

Apģērbu un apavu ziedošanas siena no T/K Spice pārvākusies uz biedrības ''Svētā Jāņa Palīdzība'' telpām,Rīgā, Ganību Dambis 17, k - 1.

08.11.2023

Līdz šī gada beigām ''Elektrum'' veiks ziedojumu par katru dabasgāzes līgumu Ukrainas atbalstam

''Tavs dabasgāzes līgums pauž tavu nostāju.''
Līdz šī gada beigām ''Elektrum'' veiks viena eiro ziedojumu par katru ''Elektrum'' dabasgāzes līgumu Ukrainas atbalstam.

07.11.2023

Rīgas Dome ziedo 10 Rīgas satiksmes autobusus, aicina iedzīvotājus piepildīt ar humāno palīdzību

Rīgas dome ziedos 10 pašvaldības uzņēmuma “Rīgas satiksme” sabiedriskā transporta autobusus Čerņihivas pilsētai. Lai autobusi ceļā nedotos tukši, Rīgas dome kopā ar fondu “Ziedot.lv” aicina rīdziniekus piepildīt tos ar ziedojumiem Čerņihivas iedzīvotājiem.

02.11.2023

2.novembrī aprit gads, kopš atklāta labdarības kampaņa STOPIFY

Labdarības kampaņa STOPIFY norisinās jau vienu gadu.

 

RT @LRZinas: Katram ir iespēja palīdzēt plūdos cietušajiem Ukrainas iedzīvotājiem! Ziedot iespējams portālā @ziedot_lv vai zvanot uz labdar…

pirms 10 mēnešiem
 

Par mums

Ziedot.lv ir labdarības organizācija, kas darbojas kopš 2003.gada, sniedzot iespēju privātpersonām un uzņēmumiem palīdzēt līdzcilvēkiem. Ziedot.lv piedāvā ērti un droši ziedot rūpīgi izraudzītiem un pārbaudītiem labdarības projektiem, sekot līdzi projektu virzībai un būt pārliecinātiem, ka ziedojums sasniegs mērķi.


Ziedojumu statistika

Šogad

1 510 293.72 €