Seko mums Šodien saziedoti jau 5,710.00 €

Jaunumi

01.08.2023

Šodien ceļā dodas humānais konvojs Ukrainas aizstāvjiem

Ceļā uz Ukrainu šodien ir devies humānais konvojs, kas nogādās sūtījumus gan Ukrainas aizstāvjiem, gan Kahovkas HES plūdu likvidēšanai.

25.07.2023

Atbalsts NVO: Palīdzība Latvijas sirmgalvjiem

Pateicoties Latvijas ziedotāju atbalstam Ziedot.lv aicina labdarības organizācijas pieteikties, lai sniegtu atbalstu grūtībās nonākušajiem sirmgalvjiem!

25.07.2023

Festivāls Laima Rendezvous Jūrmala’23 sniegs atbalstu karā cietušajiem Ukrainas bērniem

Ziedot.lv kopā ar festivālu Laima Rendezvous Jūrmala vāks ziedojumus, lai palīdzētu Ukrainas bērniem, kas cietuši no kara.

13.07.2023

Ziedot.lv komandai vasarā pievienojošās trīs studentes!

Ziedot.lv komandai vasarā pievienojošās trīs studentes! Studiju procesā iegūtās zināšanas tiek liktas lietā, palīdzot Latvijas un Ukrainas iedzīvotājiem.

04.07.2023

Izmaksāts finansiāls atbalsts Jēkabpils plūdos cietušajiem

Pirmās 12 ģimenes no Jēkabpils jau saņēmušas finansiālu pabalstu Jēkabpils plūdu seku likvidēšanai

 

RT @LRZinas: Katram ir iespēja palīdzēt plūdos cietušajiem Ukrainas iedzīvotājiem! Ziedot iespējams portālā @ziedot_lv vai zvanot uz labdar…

pirms 11 mēnešiem
 

Par mums

Ziedot.lv ir labdarības organizācija, kas darbojas kopš 2003.gada, sniedzot iespēju privātpersonām un uzņēmumiem palīdzēt līdzcilvēkiem. Ziedot.lv piedāvā ērti un droši ziedot rūpīgi izraudzītiem un pārbaudītiem labdarības projektiem, sekot līdzi projektu virzībai un būt pārliecinātiem, ka ziedojums sasniegs mērķi.


Ziedojumu statistika

Šogad

1 745 716.94 €