Seko mums Šodien saziedoti jau 190.00 €

Projekti

28.09.2009 / Projekts

Palīdzība Anastasijai Lusei

Mērķis: 3 gadus vecas meitenes rehabilitācijaGadā nepieciešams: 884Anastasija ir 3 gadi. Meitenītei ir kreisās acs glaukoma. Kreisajai actiņai redzes zudums ir -17. Tiek lietota kontaktlēca.
Anastasijai patīk zīmēt, dziedāt. Labi atceras tekstu ko māmiņa meitenei lasa.
Anastasijai ir dvīņu māsa. ...

25.09.2009 / Projekts

Sadzirdēt savu māmiņu

Paldies par ziedojumiem!Par projektu:Bērniem ar nopietniem dzirdes traucējumiem ir dažādi sapņi. Bērni vēlas dzirdēt savas māmiņas balsi, vēlas būt līdzvērtīgi vienaudžu rotaļās, vēl citiem sapnis ir dzirdēt klavieru skaņas vai pasaku filmas.Lai trijiem vājdzirdīgiem bērniem – Edgaram (trīs gadiņ...

21.09.2009 / Projekts

Palīdzība Santai Simsonei un Mārim Simsonam

Santa un Māris ir brālis un māsa. Mārim ir seši gadiņi, bet Santai ir desmit gadi.
Abi bērniņi dzimuši priekšlaicīgi, septītajā grūtniecības mēnesī. Māris svēra tikai 980 gramus, Santa 1310 gramus. Abiem bērniem ir bērnu cerebrālā trieka.
Pateicoties ziedotāju atbalstam Santai un Mārim jau bija i...

21.09.2009 / Projekts

Palīdzība Oļesjai Seņko

Mērķis: 4 gadus vecas meitenītes rehabilitācijaGadā nepieciešams: 2594Oļesjai ir 4 gadi. Meitenītei ir bērnu cerebrālā trieka, spastiskā tetraparēze.
Oļesja ir gudra, zinātkāra meitenīte. Tik ļoti vēlas dzīvot tāpat kā visi citi bērni. Patīk zīmēt, dziedāt, spēlēt mūzikas instrumentus.
Par saviem...

 

RT @LRZinas: Katram ir iespēja palīdzēt plūdos cietušajiem Ukrainas iedzīvotājiem! Ziedot iespējams portālā @ziedot_lv vai zvanot uz labdar…

pirms 11 mēnešiem
 

Par mums

Ziedot.lv ir labdarības organizācija, kas darbojas kopš 2003.gada, sniedzot iespēju privātpersonām un uzņēmumiem palīdzēt līdzcilvēkiem. Ziedot.lv piedāvā ērti un droši ziedot rūpīgi izraudzītiem un pārbaudītiem labdarības projektiem, sekot līdzi projektu virzībai un būt pārliecinātiem, ka ziedojums sasniegs mērķi.


Ziedojumu statistika

Šogad

1 567 381.60 €