Seko mums Šodien saziedoti jau 5,183.50 €

Jaunumi

02.05.2024

Ukrainai tiek nosūtīti 103 Latvijā ražoti droni “IRSIS”

Labas ziņas, pateicoties Latvijas sabiedrības un uzņēmumu ziedojumiem, uz Ukrainu dodas kārtējais palīdzības sūtījums – 103 Latvijā ražoti FPV droni “IRSIS”.

01.05.2024

Labdarības akcija - maija mēnesī pērkot MAGIJA sieriņus, 1 cents tiek ziedots bērniem ar autismu

Maija mēnesī, Maxima veikalos pērkot MAGIJA biezpiena sieriņas, 1 cents tiks ziedots bērniem ar autismu!

05.04.2024

Osokina Brīvības festivāls Ukrainai un Latvijai

No 5. aprīļa līdz 12. maijam Rīgā un citviet Latvijā norisināsies piektais Osokina Brīvības festivāls. Arī šogad festivāla pasākumu biļešu ieņēmumi un īpašā akcijā portālā Ziedot.lv savāktie līdzekļi sniegs atbalstu Ukrainai, kā arī Latvijas smagi lsimu bērnu ģimenēm.

31.03.2024

Uzsākta ziedojumu vākšana brīvroku kruķu iegādei

Pēc Krievijas iebrukuma Ukrainā desmitiem tūkstoši ukraiņi guvuši kāju amputācijas un smagas traumas zem ceļa līmeņa. Tam par iemeslu ir kājnieku mīnas, eksplozijas un avārijas. Karavīri cietuši frontē, stājoties pretī iebrucējiem, bet civiliedzīvotāji uzbrukumos cietuši savā mājās, skolās vai slimnīcās. Palīdzēt par brīvroku kruķi.

08.03.2024

Uz Ukrainu dodas Latvijas iedzīvotāju un LMT ziedota lokomotīve – pašgājējelektrostacija

Pēc Latvijas šaursliežu dzelzceļa entuziastu iniciatīvas un ar Latvijas iedzīvotāju un LMT ziedojumu šonedēļ ceļā no Rīgas uz Hajvoronas pilsētu Ukrainā dosies šaursliežu lokomotīve – pašgājējelektrostacija.

 

RT @LRZinas: Katram ir iespēja palīdzēt plūdos cietušajiem Ukrainas iedzīvotājiem! Ziedot iespējams portālā @ziedot_lv vai zvanot uz labdar…

pirms 11 mēnešiem
 

Par mums

Ziedot.lv ir labdarības organizācija, kas darbojas kopš 2003.gada, sniedzot iespēju privātpersonām un uzņēmumiem palīdzēt līdzcilvēkiem. Ziedot.lv piedāvā ērti un droši ziedot rūpīgi izraudzītiem un pārbaudītiem labdarības projektiem, sekot līdzi projektu virzībai un būt pārliecinātiem, ka ziedojums sasniegs mērķi.


Ziedojumu statistika

Šogad

1 636 760.97 €