Seko mums Šodien saziedoti jau 1,104.00 €

Jaunumi

04.03.2024

Ētera personība Toms Grēviņš skries ultramaratonu ''Rīga - Valmiera 2024'' ziedojumu piesaistei

Latvijas Radio 5 ētera personība Toms Grēviņš apņēmās skriet ultramartonu ''Rīga - Valmiera'', lai palīdzētu savākt līdzekļus onkoloģijas pacientei Sindijai Dunaiskai.

26.02.2024

Ukrainas prezidents Volodimirs Zeļenskis apbalvojis Rūtu Dimantu ar Kņazienes Olgas ordeni

Labdarības organizācijas Ziedot.lv vadītāja Rūta Dimanta otrajā gadadienā, kopš Krievija veikusi pilna mēroga iebrukumu Ukrainā, saņēmusi augstu Ukrainas valsts apbalvojumu - Kņazienes Olgas III šķiras ordeni. Rīkojumu par Rūtas Dimantas apbalvošanu parakstījis Ukrainas prezidents Volodimirs Zeļenskis.

20.02.2024

Portālā Ziedot.lv Ukrainas atbalstam saziedoti 24,8 miljoni eiro

Pilna mēroga karam Ukrainā turpinoties jau gandrīz divus gadus, Latvijas iedzīvotāji un uzņēmumi saziedojuši 24,8 miljonus eiro Ukrainas atbalstam. Ziedojumi pārvērtušies reālā un praktiskā palīdzībā Ukrainai.

19.02.2024

Domās un darbos kopā ar Ukrainu! Atklāta labdarības akcija

Nedēļā, kad aprit divi gadi kopš Krievijas plaša mēroga iebrukuma Ukrainā, sabiedriskie mediji aicina domās un darbos atbalstīt Ukrainu. ziedot.lv/ukrainai

01.02.2024

Ukrainas Pirmās lēdijas Olenas Zeļenskas fondam tiek nodoti 650 portatīvie datori Čerņihivas skolēniem

31.janvārī Latvijā viesojās Ukrainas Pirmā Lēdija Olena Zeļenska, lai tiktos ar Valsts amatpersonām, nevalstiskajām organizācijām, ziedotājiem un ukraiņu kopienu. Pirmie "Datoru koalīcijas" ziedotāji tikās ar Ukrainas Pirmo lēdiju, lai psniegtu 650 portatīvos datorus Čerņihivas skolēniem.

 

RT @LRZinas: Katram ir iespēja palīdzēt plūdos cietušajiem Ukrainas iedzīvotājiem! Ziedot iespējams portālā @ziedot_lv vai zvanot uz labdar…

pirms 10 mēnešiem
 

Par mums

Ziedot.lv ir labdarības organizācija, kas darbojas kopš 2003.gada, sniedzot iespēju privātpersonām un uzņēmumiem palīdzēt līdzcilvēkiem. Ziedot.lv piedāvā ērti un droši ziedot rūpīgi izraudzītiem un pārbaudītiem labdarības projektiem, sekot līdzi projektu virzībai un būt pārliecinātiem, ka ziedojums sasniegs mērķi.


Ziedojumu statistika

Šogad

1 485 720.95 €